Banner
    Home Céginfó

Cég ismertető:

A VB CompuTel-t 2001 szeptemberében alapították magyar magánszemélyek. Mára a tapolcai régió számítástechnika kiskereskedelem iparág egyik elismert tekintélyévé vált. Vevõbarát áraink, valamint szolgáltatásaink színvonala lehetõvé tette, hogy mára már több mint 1600, többségében visszatérõ magán- és céges ügyfelet tudhassunk vásárlóink között.
Nagy hangsúlyt helyezünk a meglévõ vevõk és a kialakított minõség megõrzésére, a színvonal emelésére.

Alapelvünk, hogy vevõink igényeit megismerve, szakmai ismereteinkre és tapasztalatainkra támaszkodva, a megoldandó feladat tükrében közösen válasszuk ki a megfelelõ eszközt, legyen az egy játékhoz illeszkedõ videokártya, vagy akár egy vállalati adatbázis-szerver.

Célkitûzéseink közé tartozik, hogy a régiós IT-piac egyik meghatározó szereplõjévé válva a számítástechnika területét mind teljesebben lefedjük, árukínálatunk és szolgáltatási körünk folyamatos bõvítésével. Ehhez még stabilabb és hosszabb távú együttmûködést alakítunk ki mind ügyfeleinkkel, mind a magyarországi disztribúciókkal. Kínálatunk folyamatosan bõvül a legnagyobb multinacionális gyártó cégek termékeivel.

Szakmai motivációnk, hogy cégünket, portfoliónkat a nagyobb cégekkel is megismertessük, így minõsített beszállítóként termékeinket feléjük is értékesíthessük.

Cégünk tõkeerejére jellemzõ, hogy jelenleg közel 8 Millió Ft árukészlettel és eszközállománnyal rendelkezünk.
A VB CompuTel  munkatársai minden területen specializálódott szakember, tapasztalt technikus áll ügyfeleink rendelkezésére. A beszerzéstõl az értékesítésig minden munkakört megfelelõen felkészült, tapasztalt és bizonyított szakember lát el.

Reményeink és tapasztalataink alapján a megfelelõ minõségû termékek kedvezõ árú értékesítése, a magas színvonalú, udvarias kiszolgálás, valamint a kiemelkedõ szolgáltatási háttér minden régióban és megcélzott szektorban sikeressé teheti cégünket.

VB CompuTel Számítástechnika 

H-8300 Tapolca, Szent István u. 2.

Üzlet telefonszáma: 06 (87) 321-211

Szerviz telefonszáma: 06 (87) 321-211

Üzletünk nyitvatartása: Hétfő - Péntek: 9:00 - 16:00

Szombat: 8:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

Weboldalunk címe: www.vbcomputel.hu

Központi e-mail címünk: i n f o  @ v b c o m p u t e l  .  h u

 

Munkatársak:

Ügyvezető: Varga Csaba

 
 
Banner
My status
 

Készítette: Webáruház készítés | Netkreatív